3D ontwerp
3D ontwerp
Maatwerk Kasten in Roosendaal: Ontwerp Oplossingen voor Elke Ruimte
Welkom bij Roger's Antiekrestauratie en Maatwerk Meubels in Roosendaal, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen om uw huis te transformeren met prachtige inbouwkasten en kastenwanden.
Met meer dan 30 jaar ervaring als zelfstandige antiekrestaurateur en meubelmaker, biedt Roger deskundig advies en hoogwaardig vakmanschap voor al uw maatwerk kastbehoeften in Roosendaal en omgeving.
Inbouwkasten voor Schuine Wand
Heeft u een zolder met schuine wanden die u optimaal wilt benutten? Onze inbouwkasten op maat zijn perfect voor het maximaliseren van uw ruimte. Of het nu gaat om een knusse leeshoek of extra opbergruimte, wij ontwerpen en bouwen inbouwkasten die perfect passen bij uw schuine wanden.
Kastenwand op Maat voor Elke Ruimte
Een kastenwand op maat is de ideale oplossing voor het organiseren van uw ruimte en het toevoegen van stijlvolle opbergruimte. Ongeacht de grootte of vorm van uw kamer, wij creëren kastenwanden die naadloos aansluiten op uw interieur en functionele opslag bieden voor al uw behoeften.
Kledingkastenwand voor Uw Garderobe
Op zoek naar een elegante en functionele oplossing voor uw garderobe? Onze kledingkastenwanden op maat bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Van op maat gemaakte kledingrekken tot slimme opbergoplossingen, wij ontwerpen kledingkastenwanden die voldoen aan al uw opbergbehoeften.
Kledingkast op Maat voor Persoonlijke Stijl
Met onze kledingkasten op maat kunt u uw persoonlijke stijl tot leven brengen in uw slaapkamer. Kies uit een scala aan materialen, afwerkingen en indelingsopties om een kledingkast te creëren die perfect past bij uw esthetiek en functionele behoeften.
Neem Contact op voor Maatwerk Kasten in Roosendaal
Klaar om uw huis te transformeren met maatwerk kasten van Roger's Antiekrestauratie en Maatwerk Meubels in Roosendaal? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor uw ruimte.
 Roger Liebau
 De Meeten 57 
4706 NK Roosendaal
0165-527315 
info@rogerliebau.nl
Verzenden
Bedankt voor uw aanvraag, Roger streeft er naar om op werkdagen binnen 24 uur op uw vraag te reageren.

You may also like

Back to Top